РЈ ПИЈАЦЕ 2020-10-04T18:14:37+00:00

ул. Ослобођења бб, 013/319-687, 013/319-643

 

Зелена пијаца

Na Zelenoj pijaci, koja se nalazi u samom centru grada,prevashodno se vrši promet i prodaja poljoprivrednih proizvoda.

 

Proizvodi od mleka, živinsko meso i jaja prodaju se u adekvatnim uslovima,u opremljenoj Mlečnoj hali .

 

Na pijačnom platou je postavljeno 700 pijačnih tezgi za prodaju poljoprivrednih proizvoda i 250 pijačnih tezgi, u robnom delu pijace, za prodaju industrijskih i zanatskih proizvoda. Na Zelenoj pijaci u Pančevu otvorena je prva hala za prodaju smrznute i sveže ribe u našoj zemlji, koja ispunjava sve potrebne sanitarne uslove.

 

Ribarnica je opremljena rashladnim vitrinama. Smrznuta riba se prodaje iz vitrina sa ledom,sveža riba biće u malim bazenima sa tehničkom vodom.

 

Na pijaci se nalazi i hala za prodaju kolača. U renoviranom prostoru JKP Zelenilo obezbedilo je za prodavce slatkiša kompletne sanitarne uslove, kao i rashladne vitrine.

 

U 2009. godini JKP Zelenilo je zajedno sa Institutom Tamiš i Gradom Pančevo pokrenulo projekat prodaje kontrolisane proizvodnje poljoprivrednih proizvoda. U okviru tog projekta na Zelenoj pijaci i mini pijacama postavljene su pijačne tezge na kojima se prodaju poljoprivredni proizvodi za čiji kvalitet, u smislu kontrole upotrebe pesticida, garantuje Institut Tamiš.

 

Takođe, u okviru pijačnog platoa nalazi se 132 lokala ukupne površine 3380 m², koji svojom raznovrsnom ponudom, od svežeg mesa do nameštaja, daju dodatnu ponudu korisnicima pijačnih usluga. CENOVNIK PIJAČNIH USLUGA MESEČNE REZERVACIJE

 

 

 

 

 

 

Робна пијаца „Аеродром“ – Бувља пијаца

ул. Светозара Шемића бб, 013/352-790

Налази се на површини од 26000 м2.

Овај својеврсни тржни центар на отвореном има 2735 продајних места. Процењује се да у дане викенда, робну пијацу “Аеродром” посети и до 10000 људи. Закуп продајних места се врши јавно путем лицитација. Лицитације се обављају једном месечно у управној згради, где се између осталог врше уплате закупа за коришћење продајних места могу добити све потребне информације.

Робна пијаца поседује 68 локала укупне повшине од 900 м2.Слободни локали се издају путем јавне лицитације која се објављује у локалном недељном листу “ Панчевац“

CENOVNIK PIJAČNIH USLUGA

Мини пијаце

Мини пијаце су зелене пијаце у блоковским насељима града Панчева:» Стрелиште,» Тесла,» Котеж,» Содара.

CENOVNIK PIJAČNIH USLUGA